lördag 8 maj 2010

lydnadstävling

Idag har jag och Blaoo varit och tittat på lydnadstävling, det gick mycket bra för ekipagen vi hejjade på :) Sanna (Mattias syster) tävlade sin sheltie Tindra i lydnadsklass 1 med ett strålande resultat och ett 1:a pris, trots en 0:a på nerläggande. Tindra har en sån härlig attityd och gick mycket bra, GRATTIS!
Anna och farbror Ace tävlande i klass 2 med ett helt fantastiskt resultat, 196 poäng!! Dom är såååå duktiga Anna och den svartvita :) Verkligen kul när all träning ger bra utdelning. Diskuterades mycket om en snäll domare, och visst, lite snäll kanske hon var... men rättvis ändå. Även Baloo och jag hade nog kunnat gjort en tävling med hyffsat bra poäng idag ;) Vi ska dock träna vidare lite till innan vi ställer oss och tävlar på en appellplan.

Mattias är hemma i byn och i onsdags efter att vi hämtat honom på flygplatsen tog vi oss en sväng till Sigtuna och gick längs strandpromenaden. Hallman lyckades få lite fina bilder på vår guldklimp.

Fixen står gäna och balanserar högt upp i något träd

Best friends
(han är snäppet stor för å va i famen nu, men de vet han inget om)

Bästaste Baloo i hela världen

Nu har Baloo slockanat efter förmiddagen på klubben så nu tar vi och vilar en stund. Vad resterande dagen har att erbjuda märker vi, kanske ger oss ut efter nå blommor att pryda balokongen med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar