fredag 14 maj 2010

Balkongen

Så här ser det ut på vår balkong, den är lång men SMAL. Svårt att göra nå spännande... Ganska nöjda trots våra knappa möbleringsmöjligheter. Nu saknas bara något att hänga på väggen sen får vi nog anse oss nöjda för nu e balkongpengarna slut :/ Nog hade vi heller haft en liten gräsplätt att svänga våra lurviga på men man får va nöjd me de man har :)

...så klart måste vi (läs: jag) ha lite förfriskning och en bra bok med oss i kvällsolen

Lite om kelpien också då, det är återigen den där apporteringen som retar mig. Jag lyckas verkligen inte hitta något mellanläge på bråkhunden i detta moment, allt eller inget :/ Lk1-apporteringen är i hamn nu iaf!  me andra ord så kan han hålla fast... Så då va de dags för ett gripande, check! Sen springa ut och hämta... "nej, matte så himla intressant är inte den där grejen att ja tänker hämta den!" Nehe, då får vi ändra strategi, konkurens blev det... Springer ut och hämtar den med honom, om han inte tar den så tar jag den. "Jiha, matte det här va ju SUPER skoj!" Har nu en hund som springer FORT, GLATT ut för att hämta sitt byte och lägger på ett "fint" kampmorr när han hämtar den *SUCK*. Nu blev det för skoj visst.... Hur ska jag lyckas få bort denna ljudeffekt utan att han tycker att det blir trist och tråkigt igen nu då!? Hallå Baloo, var tog ordet LAGOM vägen?

3 kommentarer:

  1. oj vilken fin liten stol ni hade blomman på, vart har du hittat den?

    Förstår inte så mkt av vad dina apporteringsord betyder men du får köpa korvlukt på sprayburk o spraya leksaken med så ska du se att han vill hämta den ;)

    SvaraRadera
  2. men apporten ska ju inte vara värd nå för hund... blir förvirrad :S

    SvaraRadera
  3. Oj, det var en smal balkong. Men ni har fixat det fint :)
    Var glad att Baloo gillar att sitta med apporten, det har vi problem med nämligen...
    Ett litet tips: "tar du grunkan och ger den till mig får du... blodpudding" eller nåt! Börja på kort avstånd och utöka.
    Smeta inte in den med något! Tuggrisk!

    För övrigt håller jag helt med dig om läxor! Ett påfund från 1800-talet som ingen verkar veta vad det ska vara bra för, förutom att "så har det alltid varit"
    Hur bra blir det för ungar som inte har föräldrar som kan hjälpa dem? Och vilka vuxna vill ta med sig jobbet hem? Förutom lärare...? ;) :)

    / Helén D&B

    SvaraRadera