måndag 31 maj 2010

en vecka senare

Känner mig rätt tom i huvet efter en händelserik vecka förra veckan och en rätt händelserik början på denna :) ska försöka mig på en kort samanfattning av Baloos MH iaf... film kommer senare då den ligger på Mattes dator och inte va vi speciellt duktiga på att knäppa kort heller, inte många rätt där inte :/

MH gick i stort sett bra, Baloo reagerade dock mycket mer än jag trodde på både dumpe, skrammel och spöken. Dumpen hade han jättesvårt att släppa och jag som knappt trodde att han skulle reagera alls :S Han kom fram när jag lockade på honom och gjorde en båge vid efterföljande passager, men tillslut lyckades han glöma bort den fula, blå overallen. Vid skrammlet for han iväg till publiken och kom inte förrän jag jag lockade, men där fanns inget kvarstående. Jag som tycker att vi hör alla möjliga ljud häromkring utan minsta reaktion från Baloo så blev lite förvånad... På spökena lyckdes han spela upp sig själv så mycket att han inte visste var han skulle ta vägen. Han var tyst jättelänge och sa inte ett knyst när spökena kom emot oss, men när de stannat ganska nära kom han på att de va JÄTTEFARLIGA!! Knasvovve :P Han hade sen jättesvårt att släppa farligheten, men när spökena, som visade sig vara helt vanliga människor!, lockade på honom så veknade till och med Baloo till sist.
Trots lite överraskingar i reaktioner är vi nöjda med Baloos prestation. Han lekte hur fint som helst, fint gripnade och förföljande och skottfast. Så nú har min fina Baloo-fix även känd mental status :)
6 av 7 kelpiebröder var med och de gjorde alla fin, fina MH:n. Jämn och fin kull :) Bröderna var även väldigt lika till utseendet, ja alla utom Baloo vill säga... Var jättesvårt att se skillnad på dem, men jag och Hallman kunde minsann se var vår lilla bjässe var :) Tack allesammans för en trevlig helg!


Ibbo, han når inte lika högt på mig som Baloo...
Maria och Baccus (samtliga kelpiesar kunde dra riktigt fint i kopplet :/)



Så här mysigt och fint hade vi det på niornas övernattning, absolut ingen minns att det spöregnade senare under kvällen när de gick sin samarbetsrunda, stackars ungdomar...

Idag har jag och Baloo varit på agilitykurs igen, verkligen jätteskoj! Vi tycker nog att det är lika barnsligt roligt båda två :) Fixen va en stjärna på slalom idag, kul! Sen är han ju en ännu större stjärna på tunnlar, men de va ju ingen bedrift av han som är besatt av tunnlar. Idag tränade vi 2 sitta kvar övningar innan han fick tillåtelse att springa in, helt VÄRDELÖST enligt Fixen själv "Varför ska jag bara sitta här när jag kan SPRINGA!!" Nu ska det bli ordning och reda här och gör man nåt så gör man det på mitt kommando, så de så! Fixen må vara envis, men jag är envisare ;)

Vi skickar med en liten klagan också, så här ser det ut hemma hos oss när husse har flyttat in igen, han är tillbaka från Kalmar och ingen är lyckligare än jag och Baloo, men hur svårt kan de va att plocka bort sina strumpor från golvet!?

4 kommentarer:

  1. Varför gör man en sån övning? vad är det bra för?
    strumporna tror jag är inbyggt hos varenda karl... :)

    SvaraRadera
  2. Det var kul att träffa er i helgen! Han är en fin kille Baloo! Vad duktiga dom var alla grabbarna, kul! Grattis till väl genomfört MH!
    Kul med agilityträning! Lycka till!
    Ha de bra tills vi ses igen!

    SvaraRadera
  3. Tack för en trevlig helg! Hoppas vi ses snart igen :)

    SvaraRadera
  4. Visst går det att lära gamla hundar o sitta... men inte att lära killar att sluta slänga strumpor på golvet.

    SvaraRadera