tisdag 25 maj 2010

fullt upp

Igår började jag och Baloo på agilitykurs, riktigt skoj tyckte vi båda två :) Lite mer fart och fläkt än i lydnaden! Vi var fem stycken på kursen, men saknade en så blir väl en grupp på sex, rätt lagom. Baloo skötte sig riktgit bra och lät inte mycket alls *peppar, peppar* Han la till med ett skall ett par gånger när han inte riktigt visste vad som förväntades av honom (okej, ett par gånger också när han inte fick springa i tunneln utan tillåtelse, tunnlar ÄR roliga) vi tränade på hopphinder, tunnel och slalom igår. Finns ju hur många sätt som helst att träna slalom på... jag har försökt att få Baloo att tänka till själv och shejpa fram beteendet, men metoden Anna (instruktören) presenterade för oss passar Baloo mycket bättre så den kör vi på! Fick i läxa att lära oss target (tassarna på lock) och det kan vi ju ganska bra redan :) men nu ska vi lära oss att det är det roligare som finns att stampa på lock!
Ikväll blir det lydnadskurs, också skoj! Blir till att öva på att inte skälla på hopp-sitt-hopp, han hoppar jättefint utan att skälla alls på 1:ans hopp, men när han måste hoppa ut själv blir det lite jobbigt och så lägger han på en liten ljudeffekt. Har lagt hjälp med både target och godis nu och då går de bra, men nu på förmiddagen har vi övat mycket på target så nu kanske det räcker med den *hoppas*

Igår körde vi projekt borstning, det blev lite hår...
Så här fin blev han efteråt

Imorgon blir det jobb, blodgivning och skotträning. Torsdag blir det jobb, Maggankväll (en kväll för föräldrar och andra som vill komma och titta på skolan, lite som öppet hus) och efter det övernattning i skolan med niorna. Kommer bli en jobbigt dag känner jag nu... men helt säkert en riktigt rolig dag/kväll/natt, vi får se :) Fredag blir jobb (vi tar cykeldag/utedag för hela våningen), sen bär det av till Karlstad och MH. Veckan är med andra ord fullspäckad. Vi återkommer efter MH med rapport om hur vilddjuret skötte sig!

2 kommentarer:

  1. Ni verkar ha fullt upp, härligt!
    vi ses på fredag :)

    Maria o Baccus

    SvaraRadera
  2. ohh får man sova något om det e övernattning me niorna? Minns du konfalägret? Hur dom vaktade på vissa personer. Haha!

    SvaraRadera