söndag 30 augusti 2009

Ytterligare en helg slut...

Tänk vad helgerna går fort, de hinner knappt bli fredag och sen är det måndag morgon igen... hmm, jag hänger inte med riktigt. Fast jag och Baloo har faktiskt längtat en del efter den här måndagen, imorgon kommer nämligen Mattias hem :) varit borta en månad och kommer hem en vecka nu och sen iväg igen 3(!!!) månader...

Vi har hunnit med en hel del i helgen, i lördags var vi på Sigtuna möte med mamma och pappa och tittade runt lite på de olika stånden. Baloo fick många kommentarer och det var många som ville kika på min lilla guldklimp :) Guldklimpen blir bara större och större och han väger nu 13kg och har inga tänder kvar i munnen, sista huggisen for idag... Han är jätte upprörd över att han har svårt att plocka upp saker och ännu argare över att det inte går att tugga på benen! De e inte lätt att va en lite bebis inte... tss, tänk om man hade de lika bra som den där!

Sigtuna möte

Baloosen va nöjd med vistelsen i den gamla staden

Idag blev det vallhundstävling och jag tror att den lilla bruna snart tror att han är en BC. Goa Ace har tävlat med mycket bra resultat så vi är så glada för vår svartvita vän :) han är också en liten guldklimp han. Lo är inte så jätte impad av Aces fårfixering för då bryr han sig alldeles för lite om honom. Trots att Baloo kör med hela förförarregistret är han som klistrad vid de där ulliga djuren... typiskt säger Baloo. Faktiskt så tycker matte att valpen beter sig riktigt bra bland massa hundar och får och människor, först försöker man stöka lite grann men han finner sig snabbt tillrätta och kikar snällt på vad som händer runt om kring.


Fina Ace

Då nya jobbet tar mycket energi just nu ligger den "riktiga" träningen fortfarande på is, men han hänger med på många olika aktiviteter och får mycket aktivering ändå. Fast nu kan vi tre saker iaf 1. sitt 2. ligg 3. tass... sen övar vi mycket på att stanna kvar och leta efter saker och ett och annat spår hinns med. Faktiskt så har vi också början till att sitta fot :) han kan så många saker lilla tölpen :P är nog mest matte som sätter käppar i hjulet för hur mycket som hinns med att göra. Sen har han blivit en liten glappkäft också... har börjar tala om högljut när det är nåt som inte faller herrn i smaken och sånt gillar jag INTE! Han får gärna visa missnöje och prata med måtta, men att skälla i tid och otid är inte okej. Måste jobba på det...

Nä, nu är det lektionsplanering som gäller innan det är läggdags!

2 kommentarer:

  1. Fina bilder, han är riktigt söt!
    Vi var också på Sigtuna möte idag, många som kommenterar mina guldklimpar också och den stora av dom vet precis hur en komplimang ska tas... Hon svarar med ett jaa o blinkar med ögonen nä hon får höra att hon e söt. Haha. :)

    Hoppas det går bra i skolan nu när allvaret dragit igång!

    SvaraRadera
  2. Det är väl inte så bråttom med pinnar? Men man måste testa lite ;) och går det då inte som man vill så måste man försöka igen på ett annat sätt... Jag skippar dem ett tag nu i alla fall, så får vi ta fram dem senare.

    Det högljudda missnöjet har vi också :( Inge kul!

    Baloo är duktig! B KAN bara en grej och det är sitt. Det andra gör han bara om han har lust!
    Det är tur att de är söta :)

    Ha de´

    SvaraRadera