onsdag 12 augusti 2009

Jobba, jobba, jobba

Då har man gått å fått ett jobb... Känns fantastiskt skönt, men ändå också lite jobbigt. Jobbade första dagen idag på Margarethaskolan i Knivsta. Verkar vara en riktigt bra skola. Jag ska undervisa i engelska och matematik, mina favoritämnen faktiskt :) Det blir en 80% tjänst vilket känns ganska lagom faktiskt. Verkar vara en riktigt trevlig lärarkår och om knappt en vecka dyker barnen upp, spännande!
Mitt nya tillhåll :)

Nu är det minsann slut på hundbad, ljungstedt och lata dagar i solen me kelpiemys... Dags att återgå till verkligheten och längta efter ett nytt sommarlov, om inte annat är det ju jullov snart ;) nejdå, det ska bli rikgit skoj att jobba lite igen fast jag saknar kelpiebebisen förstås, gullungen har slickat sönder mig snart *skratt* inte läge att sitta vid datorn nu...
Idolen AceSöstaste Baloo

3 kommentarer:

  1. Grattis igen! vilket flyt. :)

    SvaraRadera
  2. Vad kul!
    Grattis!
    Var det det jobbet som du var på intervju på som du trodde du inte fick?

    SvaraRadera
  3. Oj så stor Baloo har blitt!!! Bozz ser fortsatt ut som en valp vedsiden av Baloo :-) Veide han her om dagen og han veide ca 10 kg, høyden har jeg ikke målt på han ennå. Men nå var han jo den minste i hele kullet og Baloo den største :-)

    Grattis med ny jobb, håper du vil trives der. :-)

    Vi drar til Voss i Norge på torsdagen for å se på pappa Bocca tevla i rundering, på svensk er det vel sôk tror jeg det heter :-) Det blir kjempe spennende, krysser armer og ben for at det går bra og de får en fin plassering.
    Så her har vi noe å jobbe mot skal vi bli like gode som han :-)

    Ha en fortsatt super helg.

    Hilsen fra Norge

    SvaraRadera