måndag 7 september 2009

underbart sensommarväder

Här i Stockholms trakten har vi verkligen haft härligt väder på sista tiden. Känns som att sommaren blir lite längre. Klagar inte ens över de långa rastvaktspassen nu :) värre blir det när kylan sätter in.

Länge sen vi bloggade nu, men vi skyller på att Mattias har varit hemma i en vecka så vi har haft annat för oss än att sitta vid datorn... Idag for han iväg igen :( tråkigt, tråkigt, men man vänjer sig efter ett tag, tur att jag har lilla Lo iaf :) underbara kelpievalpen kan alltid göra en glad med sina hyss när man är lite nere, dock har han också ibland den effekten att han kan göra en väldigt arg :/ (då får man tänka att de e tur att han är söt och oftast snäll som ett lamm :P)

Under veckan har jag hunnit med att jobba och Mattias har umgåts mycket med kelpien hela dagarna (själv tycker jag att det är lite underligt att Baloo faktiskt inte kan något mer än han kunde när matte kom, vad gör dom hela dagarna?) Sen har vi köpt säng, kikat på bio, ätit god mat, varit på Cosmonova, gått på promenader och mycket mycket mer. Härlig vecka! Bilder från promenad i Rosersbergs slottspark följer här, vi gick en lång sväng och kikade på parken, grottan, runstenen och mycket mer...


Nu har jag försökt att ladda upp en film, hoppas att det fungerar bra... måste testa så en spritt språngande galen kelpievalp fick va modell.


1 kommentar:

  1. önskar fortfarande att sommaren hade fortsatt men att klagar på det fina höstvädret som infunnit sig går ju inte.

    Ni verkar ha haft en intensiv men bra vecka. Hoppas dessa tre månader gå fort nu då.

    SvaraRadera