söndag 29 april 2012

Baloo tränar de få hjärnceller han har :)

Nej då, fina lilla hund! Det är verkligen inte Baloo som är orsaken till bristen på resultat, inte bara han iaf ;) Jag får nog krypa till korset och ta på mig den delen. Idag var vi alla fall iväg och tränande både spår och lydnad med delar av spårkursgänget, skoj!
Vi startade med spår på vanliga stället, precis som i fredags, två pinnar in... denna gång var en av dem slutpinnen som tur var :)
Duktig spårhund busar med matte efter väl genomfört arbete

Därefter blev det lydnad på Väsby brukshundsklubb. Baloo gick hyfsat bra med nya taktiken, ska försöka att få till så många småpass som möjligt i veckan. Koncentration och fokus direkt från start!
Bra externbelöning och inte massa småtjafs under programmet... mycket att tänka på. Fick hjälp att träna lite budföring, full koll på uppgiften (trots obefintlig träning på senaste tiden) dock dök det upp ett par oönskade skall...Också ett moment där vi behöver mer fokus! Gick igenom alla moment i appellen och han kan ju allt, men i apporteringen finns också mer att önska. Antingen ett fint, vackert kampskall/morr (om han bara kunde hålla munnen stängd!!!) eller världens sämsta gripande... *suck, suck* vem har sagt att hundträning ska vara lätt?

 Baloo kan både skälla och skutta...

 ...men också sitta fint hos mottagaren :)

 Fria följet, stundtals snyggt och prydligt

 
på väg till belöning


 Bäst är ändå att få leka :)



Helene med Kingston tränar hopp

Tack snälla Nina för bilderna! Nina med hoffen Dimma skulle också kommit med på bild om jag bara hade lyckats stjäla bilderna från hennes blogg, men de blev i jättekonstigt format på min dator....

Haft en skön dag som fortsätter med sushi samt besök (på obestämd tid) av fina katten Chanel! Nu ner och hämta maten :)
Ha en riktigt härlig Valborg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar