söndag 1 april 2012

BALOO 3 ÅR

Charmig 3-åring ;)


Baloo - unge - Fix - Gulle - Knäppgök - Finaste - B - Pixen...

Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst, "kärt barn har många namn". Det stämmer verkligen på min högt älskade hund! I fredags, 30 mars, fyllde han 3 år. Tänk att han hunnit bli 3 år, känns lite overkligt... På födelsedagen var det fullspäckat för matten och lite lugnare för Baloo, men mellan arbete och after work hann vi med en timmes träning i inomhushallen i Knivsta. Baloo var på gång och vi gjorde mest skojiga saker, roligt pass! Testade en kort kedja (läggande under gång-inkallning-apport) mot slutet, mycket slarv av treåringen, men med hyfsad attityd ändå.

Idag har vi varit på spårkurs, mycket skoj! Baloo var, precis som vanligt på självbelönande aktiviteter, en stjärna :) Var ett lätt motivationsspår denna första gången, bara rakt fram 150 meter med storbelöning på slutet. Megalätt sa B och tyckte nog att vi kunde fortsatt lite till men lite svårigheter fick vi av naturen, över två bäckar och över ett par stockar. Både matte och Baloo känner sig nöjda med förmiddagen :)
Fick lite tips på fortsatt träning och på fredag kör vi kurs igen, skoj!

Nu ska gamla treåringen vila sig lite till och matten sätter sig vid datorn och skriver omdömen. Ha en riktigt härlig söndagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar