fredag 5 februari 2010

husse...

Husse e hemma från Kalmar nu igen (börjar bli en vanlig företelese, NICE) Baloo tycker det är mysigt att ha sin husse hemma. När vi går och lägger oss om kvällarna är han så lycklig så han tror att han ska spricka, visa alla sina saker för husse, gräver som en galning i sängen och mysar in hela sitt huve i husses nacke :) så skulle han aldrig bete sig när bara surmorsan är hemma...
Baloo och husse har varit ute på isen med sällskap idag och då fick de höra den första "osanningen" om kelpen vilket skulle vara att han är lugn... hmm jo stämmer visserligen med okända bekantskaper, då visar sig Baloo oftast från sin lugna sida MEN annars vilar det inte mycket sanning i det inte... Rätt skönt att ha en sansad hund med främlingar faktiskt, han blir aldrig för mycket när man är hos folk han inte känner eller har besök av någon okänd.
"Osanning" nummer två fick de höra på vägen från bilen då de stötte ihop med "kelpiedamen i 8A" då pratades det om att Baloo inte va så hög *host host* Nja, detta uttalande kan vi nog inte heller hålla med om... Vi blev iaf erbjudana att hänga med och spåra om vi vill och det kan ju va trevligt med lite sällskap.


Själv har man fått jobba medan kelpen och husse har haft de trevligt, men bortsett från några små incidenter har det varit en mycket trevlig dag på Margaretha idag :) somliga lektioner dom bara rinner på och andra får man verkligen kämpa för att hålla motivation och arbetslust uppe.
Jag har förresten en liten förfrågan vad gäller jobbet till er som läser: Vi har bestämt oss för att delta i "Kapsyljakten" så vi efterlyser kapsyler. Alla kapsyler mottages tacksamt :)

Nu ska vi äta middag här...

2 kommentarer:

  1. o jag som trodde kapsyler var en förlegad grej... såååå 1990 eller nått ;)
    Vad e det för tävling då?

    SvaraRadera
  2. tror som Linda, finns det kapsyler fortfarande?? hmmm det borde man ju veta kanske..

    SvaraRadera