torsdag 12 november 2009

inte allt för spännande föreläsning

Idag var nästan hela lärarligan och lyssnade på föreläsning i Solna, Barn och naturvetenskap. Två säkert riktigt kunniga pedagoger föreläste, men det blev rätt trist faktiskt... Jag är faktiskt grymt imponerad av människor som brinner så för sitt ämne och kan så otroligt mycket, men idag nådde deras engagemang inte riktigt ut till oss som lyssnade, tyvärr!

Jag klarade mig från biverkningar från sprutan igår, lite öm i armen och något risig imorse, men en tablett senare så va man pigg igen. Bra skoldag har de varit också, vi har övat på att vara tysta, vilket kan vara nog så svårt ibland. Barn e lite roliga, man kan ge dom riktigt svåra och kluriga saker att göra och de fixar dom hur lätt som helst MEN sen när man ger dom en sån simpel uppgift som att vara tysta då har de ingen aning om hur man ska göra :/ ibland är det ett mysterium att vara lärare, men det är väl det som gör det så roligt och omväxlade :) vissa dagar flyter allt på hur bra som helst och man utmanar och peppar och sen andra dagar då händer igenting och man får ge extremt lätta uppgifter och istället koncentrera sig på att ge TYDLIGA instrukioner och hålla ordning och reda.

Imorgon är det fredag och blir nog lite lugnt fredagsmys för vår del, riktigt skönt! Idol såklart och lite popcorn kanske ;)

Inte länge nu tills Hallman kommer hem, ska bli skönt... nu längtar man mycket efter kramar och mys! Tiden har gått fort ändå tycker jag, inte länge sen det var augusti och han åkte iväg. Tror inte att han kommer känna igen vår STORA kelpie när han kommer hem. Loosen var ju liten bebis när han for. Tänker inte själv på hur mycket han växer (utom då man plockar fram tumstocken *hemska tanke*) men Matte som inte sett honom på länge lär ju tycka att han är bamsestor. Bjuder på en liten bild på en liten Baloo på språng



1 kommentar:

  1. vilken bra bild, tyckr det e svårt att f¨skaprpa rörelsebilder.

    Man ska väl inte ta alvedon/ipren med sprutan? förstörde inte det hela alltihopa då? Äsch jag vet inte, har hört de nånstans. du får ringa o fråga om du blir nojjig nu när ja håller på som ja gör ;)

    SvaraRadera