torsdag 21 juli 2011

vad gör man på semestern när man har en hund ur funktion?

Trist, så skulle jag vilja sammanfatta den senaste dagen... Baloo är i vila och får inte göra någonting alls :/ eller jo gå på en kort koppelpromenad, hur kul är det? Blir man inte lite extra sugen på att träna hund när det inte går... jo, det tror jag :)
Baloo tycker livet är T-R-I-S-T! och det har bara gått 24 timmar på hans två veckor långa vila, hur ska detta sluta. Han måste vara under strikt uppsikt eftersom han tar första bästa chans att stöka och springa lite *suck*. Imorse roade vi oss med pedalhinken, gick tyvärr alldeles för snabbt för Baloo att räkna ut hur den fungerade. Nu får vi göra det lite svårare och lära honom lägga ner saker i hinken också, oj vad med trix han kommer kunna om 14 dagar, kanske... Lillkillen är så söt när han tigger om något att få göra.

Imorgon skulle vi tävlat lydnadsklass 1, men det gick inte som vi tänkt oss :/ Trist då Baloo varit i rätt bra lydnadsform på sista tiden, men men det kommer fler tävlingar! Tror vi tar oss en sväng till Bro Håbo för att vara publik, kanske prata bort en stund med någon kändis och kanske kan tom Baloo blir lite trött av att titta på lite olika hundar. Något annat vi borde göra är att spåra, har varit jättedålig på det i år. Baloo tycker ju att det är hur roligt som helst och vi ska appelltävla i slutet på augusti och innan dess borde vi kanske gått runt ett par spår iaf :/

1 kommentar:

  1. surt... verkar vara så med det mesta man vill men inte får, det blir extra eftertraktat.

    SvaraRadera