söndag 6 mars 2011

solig dag

Varit en underbar vinterdag idag! Solen har visat sig hela dagen och sista sportlovsdagen blev riktigt skön. Vi spenderade en del av dagen på isen, mycket skoj. Det bästa med hund är att man inte behöver anstränga sig allt för mycket, det går som framåt ändå :) Finaste B har fått testa sin nya exanderlina idag, nu saknas bara ett magbälte samt att få lite bättre styrning på Baloos hastigheter så blir det alldeles utmärkt detta. Tyvärr blir det väl inte så många mer skridskoturer innan isen tackar för sig, på gott och ont såklart (mest gott!).
 Nöjd och glad med livet, svansen i topp som alltid!

 Fina draghunden

 Ibland måste man ta vattenpaus

Härligt! ...men nog föredrar jag Mälaren blöt

Nu på kvällen var vi och firade farfar som fyller 80 år på onsdag. Bästa farfar är verkligen en mycket pigg 80-åring med många järn i elden, hoppas att han får va lika pigg och frisk lääääänge till! Jag skulle vara glad om jag hade hälften så mycket energi som honom...

Kvällen avslutas nu med Solsidan i soffan och sen blir det till njuta av de sista timmarna av sportlovet innan det är dags för jobbet imorgon... känns konstigt att jobba imorgon efter en vecka influsensa och en vecka sportlov, men det ska nog gå bra! Kan tänkas att det blir lite förändrigar på jobbet framöver... time will tell :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar