söndag 21 mars 2010

Nu går det fort

Snösmältningen är igång för fullt och det går SNABBT! Känns riktigt skönt att klampa runt i lera på promenaderna igen och det känns inte ens jobbigt att torka hunden efter varje promenad. Å nej, lyssnade nyss på vädret, det är mer kyla och snö på gång :( Vi får hoppas att det är väldigt tillfälligt OJOJ va mycket snö det ser ut att komma *suck* säg den glädje som varar för evigt :/ Aja, hoppas iaf att vi är på väg mot rätt tider nu! Längtar efter torrt och fint vårväder nu...

Idag funderar jag och Baloo-fixen på om vi ska åka till Rosersberg och skotträna lite vid skjutbanan, men har inte riktigt bestämmt oss än... måste tänka på saken lite till. Kanske blir en promenad med lite pendeltågsträning istället, får se. I helgen har vi umgåts mycket med Anna och Ace, kikat film, snackat massa goja och hör och häpna, pluggat en del. När man tror att man ska slippa studerandet så får man ställa upp och hjälpa andra... så det blev ordbajs på hög nivå :)

Balooungen har fått ett nytt fiiiint halsband, eller vad sägs om detta:

E jag inte fin? (haha, stackars Baloo ser jättekonstig ut på dessa bilder, inte ens jag känner igen han)

I veckan kommer Matte hem redan på tisdag eftermiddag så jag och Baloo får sambosällskap länge, härligt! Får se vad vi hittar på, veckorna brukar ju vara rätt fullspäckade ändå så finns väl inte alltför mycket tid att trolla fram. Kanske nästa vecka kan bjuda på årets första spår *hoppas, hoppas*!

Nu blir det kloklipp, klippandet går riktigt bra nu :) övning ger färdighet! Fixen kommer numer snällt och lägger sig på sidan och väntar på att få klorna klippta, men fortfarnade måte belöning komma efter ett par klor för att han ska ligga kvar. Nu får nästa steg bli att kunna klippa en hel tass innan belöning och sen till slut samtliga tassar innan korven dyker upp. Det känns skönt iaf att han kommit över det obehag han hade förut. Måste nog vänta lite me klippning, fina, fina Fix ligger på sover sött i soffan.

2 kommentarer:

  1. varför skotträna? o våren ja, vart tog den vögen?

    SvaraRadera
  2. skryt lagom med att du har så snäll hund at klippa klorna på ;) Tack för hjälpen med läxan!
    Hörs imorgon kram

    SvaraRadera