lördag 24 oktober 2009

mer än ett...

...glas vin blev det igår :) rolig kväll, men lite sliten imorse. Åkte me bror och kusin och spelade spel sen övade jag och Baloo på att åka buss hem mitt i natten. Stackars lilla Baloo han fick stå ut med en full matte på bussen han.

Imorse (eller... aa, det kanske var mer mitt på dagen eftersom vi inte orkade kliva upp ur sängen förrän klockan var efter 11 idag :/) lurade Anna med oss på hästpromenad. Blev en liten sväng i det tråkiga höstvädret, grått och trist, men rätt skönt ändå. Baloo var verkligen galen och han rör sig faktiskt riktigt, riktigt fint nu. Inget konstigt rörelsemönster längre så de känns bra. Nog måste han ta det lite lugnt ett tag till egentligen, men vi släppte lite på gränserna idag... nångång måste han ju bara få va också lilla snutten. Han mår så bra när han får springa omkring och busa med Ace och sträcka på sig lite.

Underberga -kelpie och BC lååångt bort från sina mattar.


Fina fölet Morris


Galen kelpiehane på äventyr i stallet

Den här fina hästen såg vi också på vägen

Pontiac och Anna på lugn promenad

Efter promenaden blev det en sväng till centrala Märsta och en sväng till Steninge slott. Hundarna sov sött hemma hos mamma. Ikväll blir det grillat lamm hos Alex, då får se hur Annas små lamm smakar... inte länge sen dom gick i hagen och åt gräs och nu ligger dom på tallriken...

1 kommentar:

  1. Hur smakade de små ulliga gulliga?
    skönt att benet blir bättre!

    SvaraRadera