tisdag 28 juli 2009

Vilar oss i form...

Idag vilar vi oss i form på Venusgatan... Får se hur länge vi är nöjda med det, har haft några dagar med mycket spännande grejer på G nu.

I söndags beslutade jag, Mattias, Max och Jesper (Mattes systersöner) samt lilla Baloo oss för att vi skulle ta en sväng till Vaxholm och sen färjan över till Varmdö för att spela lite golf.


...i väntan på färjan

Egentligen skulle vi alla spelat äventyrsgolf, men då halva Stockholm var på Siggestagård för att spela golf just idag insåg vi att det skulle ta lååång tid att ta sig runt banorna. Mattias och barnen kom på att de skulle spela lite fotbollsgolf istället, men jag och Baloo insåg att "vi" nog skulle bli helt galna med en massa bollar, så vi tog en liten tur på gården istället och tittade på fina djur och byggnader, kan hända att vi delade på en burgare också... På slutet joinade vi grabbarna och mycket riktigt tyckte brunråttan att fotbollsgolf verkligen var hans grej, han skulle klara det där med bollarna betydligt bättre än pojkarna ;)


Tillbaka i Vaxholm igen var det såklart dags för den obligatoriska, hemmagjorda italienska glassen. Gott, gott tyckte både människor och hundar. I Vaxholm händer det mycket grejer för en liten, liten valp... Båtar som tutar, massor med folk och fåglar och mycket vatten. En del hundar fanns också till Baloos stora fasa, han tycker hundar är lite läskiga om han inte känner de..

Efter en lång och varm dag i skärgården behövde den kokande kelpiehjärnan ett svalkande dopp så det blev ett premiärdopp i halvet. Loo skötte sig finfint och och tyckte att det var toppen med lite svalka. Efter detta äventyr sov han sig igenom födelsedagsfirande när vi kom hem.

Igår blev det en utflykt till Bro och till Barkarby med mamma och pappa som skulle handla lite, jag och Baloo hängde på. Lillkillen sköter sig alltid så bra när han får följa med någonstans, han är trygg och lugn och håller koll på sin matte. Han fick även hälsa på några främmande människor som ville klappa honom och han hälsar så fint, speciellt på barn. Baloos största och värsta fiende är just nu kopplet som till varje pris ska AV. Kanske borde sätta igång med lite koppelträning av vilddjuret. Det kanske kan bli morgondagens projekt att börja lite smått med det. Idag är det Uppsala och fästingvaccin för matte som gäller, men först ska vi fortsätta med projekt "VILA oss i form"

2 kommentarer:

  1. Roligt att det går så bra med brorsan och att han är en liten cooling :)
    Hoppas verkligen att ni får ordning på kliandet!

    SvaraRadera
  2. Ni verkar haft en härlig dag! Kul med alla bilder! Fortsatt lycka till med godingen!

    SvaraRadera