lördag 25 juli 2009

Har en paus...

...från godingen ett par timmar nu, han är förvisad till sin husse för ett par timmar för lek med husses fantastiska systersöner som han älskar att bråka med :) Han har hittat sin nya favoritlek, riddarleken, både svärd och sköldar att bita i.

Annars Baloon skött sig så snällt idag så, vi har myst på baksidan, klippt klor, hälsat på min farmor och farfar och även hunnit med middag hos mormor och Loo har visat vilken snäll och gullig valp han är, borta hos andra är han världens snällaste och lugnaste, hälsar på alla, kollar länget, letar efter lite tappade rester och lägger sig sen under bordet och sovet snällt :) hemma sen härjar han som en liten blådåre. Väldigt skönt att han är snäll borta, alla kanske inte uppskattar att få sitt hem upp och ner vänt. Nu skulle han visst hälsa på hos Mattes polare och ta en liten cruise i bilen.

Nu ska jag fortsätta njuta av kvällen med Ice Age 3 och sen sova me kelpievalpen tättintill!




Börjar bli stoooor... en riktig stilig kille om jag får säga det själv ;) Han väger 9kg och mäter 42cm (lite tveksam mätning, men kanske kan stämma...?)

2 kommentarer:

  1. han såg riktigt stor ut på bilden! Hur stor sk han bli?

    SvaraRadera
  2. Hei
    Så fin han er;) Så koslig å lese att alt går bra med min lille favoritt;);) Håper kløingen gir seg snart. Masse lykke til framover gleder oss med bloggen deres;);)
    Suss pappa Bocca og matmor;);)

    SvaraRadera