tisdag 21 juli 2009

Dårens ankomst - från ängel till marodör på ett par dagar

Tisdagen den 14:e juli var det dags att hämta hem galningen. Baloo flyttade från sitt trygga hem i Karlstad till en helt ny och spännande värld i Märsta (mitt emellan Stockholm och Uppsala). Under sin första vecka har han hunnit med en hel del. Under Baloos första dagar i "storstaden" visade han upp sin bästa sida. Han var en lugn, lite reserverad och försiktig liten kille som hade flyttat hem till oss. SKENET BEDROG några dagar senare!

De senaste dagarna har herrn hunnit med att slakta en av sina bästa leksaker (pokémonfiguren Piccachu), gjort strandpromenaden i landets äldsta stad osäker, stjäla ett otal tofflor, knaprat på mynt, gnaga på en och annan tumme samt skällt ut grannarnas husdjur... Baloo säger själv att det där är "sånt som händer".

Utöver dessa bus som hör till en 15 veckor gammal valp har han skött sig exemplariskt. Han tycker om att åka bil och han har hunnit avverka ett antal mil redan, oftast snällt sovande i sin bur. Just nu följer han med överallt och är väldigt nyfiken av sig. Han har redan hunnit charma sin omgivning med sina valpkonster. Under veckan som gått har han träffat ganska många nya människor som han kommer att umgås med i framtiden. Han är väldigt social och orädd men lite försiktig vid nya möten,vilket ofta uppskattas av husse och matte... Många människoansikten har gjort avtryck i den lilla valphjärnan men också några snälla hundkompisars, han har hälsat på "sheltiesarna" Tindra och Jessica samt bordercolliefarbrorn Ace.

Nu väntar en ny vecka med massor av busiga påhitt för världens gulligaste och knasigaste kelpievalp...








Slakt av pichaccu

Posar med husse...

Provsmakar nya leksakslådan

Umgänge med den där stora svartvita farbrorn

Bordercollien Ace


Kvällsben efter bus i köket (istället för att sova)

6 kommentarer:

  1. fin fin sida, hamnar direkt under favoriter! :)
    Han e jättesöt!

    SvaraRadera
  2. Skojsigt med en sån bushund, är väl ett heltidsuppdrag just nu antar jag. Jag kommer självklart kika in på bloggen så ofta jag kan och följa era äventyr. Kram kram

    SvaraRadera
  3. Han var jättesöt!
    Denna blogg kommer att följas!

    SvaraRadera
  4. Hejsan! Kul att ni också har blogg! Jag lägger till er i mina länkar om det är ok. Kika gärna in om ni har tid! Ha det bra!

    Ida, Johan, Bosse och Flip

    SvaraRadera
  5. Hei på dere :-)

    Jammen godt å lese at det ikke er bare Bozz som er en liten rakkar hva tøfler og andre rampestreker angår.
    Skal bli spennende å følge med på hvordan det går med dere i fremtiden. :-)

    Lykke til videre med Baloo

    Hilsen fra familien i Norge

    SvaraRadera