söndag 10 april 2011

söndag

Så var det söndag igen... å nu är det bara 1 vecka kvar till påsklov!! Ska bli riktigt skönt, hoppas att alla lovdagar bli lika soliga som denna söndag!
Igår var vi alla 3 på 40-årskalas hos Mattias kusin Nina, mycket, mycket trevligt :) Baloo skötte sig, som alltid, exemplariskt. Så himla skönt att kunna ta med sig hunden överallt, vi åkte pedeltåg dit och Baloo var allt lite tveksam när vi kom fram till centralen och gick mot Kungsholmen "Morsan, det finns inga träd här... var kissar stadshundarna egentligen?" Som tur var hittade vi till Norr mälarstrand där var det lite mer hundvänligt :) Väl på plats bjöds det på god mat och trevligt sällskap, trevlig lördagskväll!
Idag har jag och Baloo lekt med Olga (Mattias systers sheltie). Baloo tycker Olga är finast i världen och försöker göra allt för att hon ska se honom, tyvärr är hon inte ett dugg intresserad av kelpiens lekinviter och gör vad hon kan för att ignorera honom. Gick hem till mamma och pappa och njöt av solen och passade på att hälsa på farmor och farfar också.
Väl hemma igen har balkongen fått sig en vårstädning, jag har arbetat (som vanligt på söndagar...) och fixat påskriset, inte riktigt nöjd men de får duga!
Utöver allt vårt vardagliga slit blir det två kurser i veckan som kommer, agility och brukslydnad :) mycket roligt ska det bli! Kul att komma igång ordentligt med hundträningen igen. På tal om hundaktiviteter så har vi anmält oss till en provapå-kurs i räddning som börjar 1 maj, det ska bli mycket roligt!

 Kvällen arbete, Vikingatiden
 Årets påskris, söt kyckling!

Påsk-Baloo, kanske kan färga den vita nosen gul till påsk...

1 kommentar:

  1. Fan va kul att gå prova på räddning! Det vill jag med göra...Kan man anmäla sig fortfarande?? Kram

    SvaraRadera